Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Μαθητικές σκέψεις και Γωνιές της Τέχνης


1/6: η Γ΄ Γυμνασίου γράφει Νεοελληνική Γλώσσα-Έκφραση. Το κείμενο που τους "πέφτει" είναι η ανάρτηση με τίτλο: "Ποίημα και Πίνακας", μαζί με τις ασκήσεις.
Το θέμα της παραγωγής γραπτού λόγου είναι το εξής: "Προχωρώντας πιο πέρα από τα λόγια του άρθρου, και σκεφτόμενοι το Σχολείο-Πινακοθήκη μας, τι νομίζετε ότι προσφέρει σε σας, τους μαθητές και τις μαθήτριες, η καθημερινή επαφή με αριστουργηματικούς πίνακες;".

2/6: διορθώνω τα γραπτά και παρουσιάζω, αποσπασματικά στο prezi, τις ευαίσθητες σκέψεις σας. Και σας αφιερώνω από ένα πανέμορφο πίνακα, που νομίζω ότι σας εκφράζει και αποτυπώνει τον κόσμο σας.






Και αφού συνεχίζεται το ..μάθημα τέχνης και το ταξίδι στον όμορφο κόσμο της ζωγραφικής, δείτε στις "Γωνιές της Τέχνης" κάποια από τα Web Museums που καταγράφονται στα αριστερά της dreamteamk, κάτω από την επικεφαλίδα "Τέχνη - Web Museums". Τα Web Museums είναι sites που συνέλεξαν άπειρα αριστουργήματα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter