Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Γιορτή της Μουσικής




21η Ιουνίου, Γιορτή της Μουσικής.

Απολαύστε μερικά αριστουργήματα μελοποιημένης ποίησης:
στο Μουσικό Άλμπουμ των protakiak9 (ναι, φτιάξαμε το άλμπουμ μας, στο οποίο θα προσθέτουμε τα αγαπημένα τραγούδια μας!) και στο
άλμπουμ με ποιήματα του Νίκου Καββαδία, του ποιητή της θαλασσινής αύρας.

3 σχόλια:

Ε. Στάμου είπε...

Να `μαι κι από `δω για να εκφράσω το θαυμασμό μου και τα συγχαρητήριά μου. Καταπληκτική δουλειά, όπως και όλες εξάλλου. Το άλμπουμ σας περιέχει υπέροχα τραγούδια πρωτάκια μου. Αυτή τη στιγμή ακούω το αγαπημένο μου ποίημα της Πολυδούρη.
Άντε, να φτιάξουμε πολλά άλμπουμ Σταματία και με την Ελένη παρέα, ενόψει και του έτους Ελύτη που ακολουθεί. Μπορείς να προσθέσεις εξώφυλλο και στο κάθε τραγούδι. Αν θέλεις βοήθεια (που δεν το νομίζω) εδώ είμαστε.

Περισπωμένη είπε...

Η αμέσως επόμενη επιδίωξή μου είναι η δημιουργία τέτοιων υπέροχων άλμπουμ. Βέβαια πολλές από τις αγαπημένες μουσικές προτιμήσεις των παιδιών της περισπωμένης συμπίπτουν με τις δικές σας!

dreamteamk9 είπε...

Λίτσα και Ελένη, ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Τι Έτη καταπληκτικά είναι αυτά; Μια ο Ρίτσος, μια ο Καββαδίας, μια ο Ελύτης..

Ελένη, περιμένουμε το δικό σου άλμπουμ! :))

Θα προσθέσω και εξώφυλλα, Λίτσα, αφού το προτείνεις.

Και θα ήθελα πάρα πολύ να δω τη δικιά σου ματιά για τον Ελύτη, που θα είναι υπέροχη, όπως οι πανέμορφες δημιουργίες σου για το Ρίτσο και τον Καζαντζάκη.


Και θέλω βοήθεια, επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί το yudu δε ..ρολάρει προς τα δεξιά (με το βελάκι), αφού φαίνονται μόνο 7 κομμάτια, ώστε να αποκαλυφτεί και το 8ο. Όπως φαίνονται σε σένα τα 11σταδιακά, πατώντας το βελάκι.
Μάλλον πρέπει να προσθέσω και τα υπόλοιπα, για να ..δουλέψει το βελάκι. :))

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter