Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Διαδραστικοί πίνακες στη Β΄ Γυμνασίου


Protakiak9, του χρόνου μπορεί να κάνουμε μάθημα με διαδραστικό πίνακα.
Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθείτε! Το μάθημα θα γίνει ακόμα πιο ζωντανό και η απόκτηση των γνώσεων θα γίνεται με τρόπο πολύ ενδιαφέροντα! Εκτός από τον πίνακα και τα συναφή του, θα υπάρχουν, φυσικά, ένας βιντεοπροβολέας (όπως έχουμε, ήδη, στη Γ΄ τάξη) και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Θα σερφάρουμε στα sites, τα κατάλληλα για τα μαθήματά μας, και θα κάνουμε τις ασκήσεις και τους "διαγωνισμούς" των ομάδων μας πάνω σε αυτόν.
Θα μάθουμε και να τον χειριζόμαστε! :))


Τη σπουδαία αυτή είδηση την είδα στο site: esos.
Στο συνημμένο σχετικό αρχείο zip, συγκεκριμένα στην εγκύκλιο για τα διαδραστικά συστήματα, αναφέρεται: "το Υπ. Παιδείας ΔΒΜΘ θα προχωρήσει πιλοτικά στην εγκατάσταση Διαδραστικών Συστημάτων Διδασκαλίας στη Β΄ τάξη του Γυμνασίου. Στη συνέχεια, και μετά από αξιολόγηση της πιλοτικής εφαρμογής, σχεδιάζεται η εγκατάσταση των Διαδραστικών Συστημάτων σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας. Για το λόγο αυτό, ζητείται η συμπλήρωση ορισμένων στοιχείων, από όσες σχολικές μονάδες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα, μέχρι και την 30η Ιουνίου 2010".



Στο ίδιο αρχείο zip εμπεριέχεται ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τα διαδραστικά συστήματα.
Μην κοιτάξετε τις τεχνικές λεπτομέρειες. Protakiak9, πάρτε μια ιδέα για το τι είδους όμορφη περιπέτεια μας ...περιμένει. :))



Δείτε τέσσερα βίντεο για τη χρήση του:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter