Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Παπαδιαμάντης-Ελύτης-Γκάτσος-Τσίρκας: 100 χρόνια μετά



"100 χρόνια μετά, ανακαλύπτουμε ξανά το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του Νίκου Γκάτσου, του Στρατή Τσίρκα και του Οδυσσέα Ελύτη. Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων οργανώνει πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό διαδικτυακά, με τίτλο «100 χρόνια μετά». Ένα διαγωνισμό αφιερωμένο σε τέσσερις μεγάλους λογοτέχνες, τα λόγια των οποίων ακόμη αντηχούν στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε να τους ανακαλύψουμε, να τους αγαπήσουμε, να συζητήσουμε δημιουργικά, να «συνομιλήσουμε» μαζί τους, να αφήσουμε το δικό μας μήνυμα στον «τοίχο τους». Γράψε ατομικά ή με την παρέα σου στο σχολείο, κι εσύ τη δική σου ιστορία. Φτιάξε το δικό σου μπλογκ ή τη δική σου αφίσα. Δημιούργησε το δικό σου βίντεο.
Μέσα από την πλατφόρμα i-create της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης, ανέβασε τη δική σου δημιουργική δουλειά και μοιράσου τη!"


Στην αριστερή πλευρά της σχετικής ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε χρήσιμες διευθύνσεις και ποικίλα αφιερώματα που θα βοηθήσουν στις εργασίες σας. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής και τον τρόπο υποβολής των έργων.

Επίσης, το Υπουργείο προωθεί βιωματικές δράσεις, με σκοπό να δημιουργήσει ένα περιβάλλον δημιουργίας, συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter