Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δελφίνια της Dreamteamk .... συνέχεια


Τα δελφίνια συνεχίζουν το όμορφο ταξίδι τους στο http://users.sch.gr/mstamati (στο κυλιόμενο μήνυμα με τίτλο: "Το Δελφίνι").

Η κυρία Αναστασία Μητρογώγου, η οποία είναι μέλος του οργανισμού «Οι Άγγελοι των Θαλασσών» και υπεύθυνη κειμένων - παρουσιάστρια της ραδιοφωνικής εκπομπής "Δελφίνια στα FM", πρόσεξε στο διαδίκτυο την εργασία μας για τα δελφίνια, - αλλά, όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, υπήρχε πρόβλημα εμφάνισης των σελίδων - , και θεώρησε ότι με την εργασία μας θα μπορούσαμε να προσφέρουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια αφύπνισης και σεβασμού προς το περιβάλλον και τον καλύτερο φίλο μας στον υδάτινο κόσμο, το δελφίνι.
Την ευχαριστούμε πολύ!

«Οι Άγγελοι των Θαλασσών» διοργανώνουν εκθέσεις φωτογραφίας, εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία και μονοήμερες/διήμερες/τριήμερες εκδρομές στον Κορινθιακό κόλπο για παρατηρήσεις δελφινιών με το σκάφος ΑΓΓΕΛΟΣ. Περισσότερες πληροφορίες στο
Angels of Seas. Πρόκειται για μια εμπνευσμένη και ευαίσθητη δουλειά, που στήθηκε με αγάπη και μεράκι.

Και ως συνέχεια αυτής της εξαιρετικής προσπάθειας, κάθε Σάββατο πρωί στις 11, τα "Δελφίνια στα FM", από τη συχνότητα του ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 FM (http://easyradio.gr/hlektra), μας ταξιδεύουν σε ένα ταξίδι μοναδικό με μπουνάτσες και αντάρες.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

dreamteamk9 είπε...

Ελευθερία, να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς για τα δελφίνια.

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter