Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

8 Μαΐου: Τα Γενέθλια του Σχολείου μας


Το Σάββατο, 8 Μαΐου, το απόγευμα, γιορτάσαμε με μια ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική εκδήλωση τα γενέθλια του σχολείου μας, το οποίο έγινε ...35 χρονών!
35 χρόνια αναμνήσεων πέρασαν, μέσω της παρουσίασης, στην οθόνη και στον κόσμο που ήρθε να μοιραστεί μαζί μας στιγμές ξεχωριστές συντροφευμένες με ένα δροσερό μουσικό αεράκι.


Δείτε: ένα δείγμα της αρκετά μεγάλης
παρουσίασης που προβλήθηκε, διανθισμένης και με άπειρους αριστουργηματικούς πίνακες - την αφίσα (η οποία κορνιζαρίστηκε και αναρτήθηκε σε περίοπτη θέση στο διάδρομο της εισόδου του σχολείου) - το πρόγραμμα που δόθηκε στον κόσμο (χώρια η πρόσκληση που είχε σταλεί από μέρες πριν και η οποία φαίνεται στην παρουσίαση) - τους σελιδοδείκτες, που δόθηκαν ανά δύο μαζί με το πρόγραμμα, ως αναμνηστικά.

2 σχόλια:

Περισπωμένη είπε...

Χρόνια σας πολλά και πάντα δημιουργικά!!!Μοναδική η παρουσίαση!Μα πού βρίσκετε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες; Καλή επιτυχία στις εξετάσεις, παιδιά!

marilia είπε...

Χρόνια σας πολλά, δημιουργικά, με γέλιο και φαντασία, πολλή γνώση και κέφι για ανακάλυψη!

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας, παιδιά! :)

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter