Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ο Vermeer στο Prezi


Στη δεύτερή μου παρουσίαση με το Prezi, επέλεξα, ως θέμα, ένα από τους αγαπημένους μου ζωγράφους, το Johannes Vermeer. Ο περίφημος πίνακάς του, το "Κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι", -που μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη-, κοσμεί την κεφαλίδα της dreamteamk.

Για να δείτε την παρουσίαση (καθώς και την προηγούμενη, "Άνοιξη - Καλοκαιράκι"), θα πατήσετε πρώτα στο βελάκι στο κέντρο, για να φορτώσει η παρουσίαση, και, στη συνέχεια, θα προσέξετε κάτω δεξιά που έχει την επιλογή More. Εκεί θα επιλέξετε τη Fullscreen (Πλήρης Οθόνη). Για να μετακινείστε από τη μια "διαφάνεια" στην άλλη, θα έχετε το δείκτη μέσα στην παρουσίαση. Βλέπετε το βελάκι κοντά του; Κλικ κάθε φορά για τη μετακίνηση. Αν θέλετε να ξαναδείτε την προηγούμενη "διαφάνεια", θα μετακινήσετε το δείκτη προς τα κάτω, στη λευκή γραμμή του prezi, και θα δείτε τα δύο βελάκια μπρος πίσω. Μην πατήσετε το Autoplay στο More, γιατί δε θα προλαβαίνετε να βλέπετε τα videos.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter