Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Καλή επιτυχία!


10-11 Μαΐου: στο πολιτιστικό μας διήμερο,
εκτός των άλλων που παρουσιάστηκαν, όπως η εφημερίδα του σχολείου και η έκθεση βιβλίου, η Γ΄ Γυμνασίου μας αποχαιρέτησε με ένα πρωτότυπο τρόπο: μια παρουσίαση, -όπου οπτικοποίησαν το κείμενο που έγραψαν με τον τίτλο "Αναμνήσεις 3 χρόνων" και το ποίημα (που είδατε σε προηγούμενη ανάρτηση)-, προβλήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Το τραγούδι, "Το σχολείο των στρουμφ", που τη συνόδευε, προκάλεσε ..πανικό!
Και όχι μόνο αυτό: το video των παιδιών της Γ΄, με τις φωτογραφίες τους 3 χρόνων, με το "Και πάλι μόνος", των Locomondo!




Παιδιά, όταν ήσασταν στην Α΄ Γυμνασίου, πρωτομαθαίνατε πώς να δημιουργείτε τις εργασίες σας με το Microsoft Office.
Η πρώτη εργασία σας ήταν στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα: έπρεπε να προσπαθήσετε να αποδώσετε καρτουνίστικους χαρακτήρες με ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά, έχοντας για δείγμα δύο σχετικές εργασίες:

τη Σύσταση αντιπροσωπευτικών χαρακτήρων-αγαπημένων σας ηρώων

και τους Αγαπημένους ήρωες.



Και τώρα, κλείνοντας ο κύκλος στη Γ΄ Γυμνασίου, σας ανατέθηκε η τελευταία σας εργασία: μια εικόνα με τα αγαπημένα σας καρτουνάκια, όπου, σε όλους όσοι δίνουν εξετάσεις, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, εύχεστε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter