Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Εφημεριδάκι "Ηλιαχτίδα": 2 χρόνια


14 Απριλίου 2008 - 14 Απριλίου 2010.
Η Ηλιαχτίδα συμπληρώνει σήμερα 2 χρόνια από τη "γέννησή της". Κουραστήκαμε πολύ με τα παιδιά που ήταν τότε στην Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου να τη φτιάξουμε, να την οργανώσουμε, να σκεφτούμε τι να γράψουμε. Βλέπω
τη σελίδα του Απριλίου του 2008 και θαυμάζω το πόσα ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα κάνουν τα παιδιά και δείχνουν έτσι ότι η εκπαίδευση είναι δράση και αλλαγή νοοτροπίας.

Ένα χρόνο μετά, στη σελίδα του Απριλίου του 2009, τα παιδιά καταθέτουν και πάλι ξεχωριστές εργασίες που καταπλήσσουν με την ωριμότητα της σκέψης, το καλλιτεχνικό ταλέντο, αλλά και την πρόοδό τους στην ..τεχνολογία: το scrabble του Πάσχα, οι πασχαλιάτικες κάρτες τους, ο διαγωνισμός φωτογραφίας και οι προβληματισμοί τους για τη φύση αλλά και τον κόσμο των εφήβων.

H Google μετέφερε το εφημεριδάκι μας, όπως και τα άλλα αντίστοιχα sites, από το googlepages στο sites.google, με αποτέλεσμα να χαθούν, κατά τη μεταφορά, αρκετές εικόνες, videos και animations. Για αυτό και βλέπετε κάποια κενά ή x στις σελίδες. Θα προσπαθήσω, παιδιά, να περάσω, όσα λείπουν, εδώ, στο χώρο της dreamteam. Δεν πειράζει, όμως: η δροσάτη ομορφιά των εργασιών σας παραμένει.


1 σχόλιο:

Περισπωμένη είπε...

Πρωτοποριακή δουλειά!!!Χρόνια σας πολλά και πάντα έτσι δημιουργικά!!!

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter