Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Είστε κουλ!!


Σήμερα παίχτηκε ένα θεατρικό δρώμενο για τη Γλώσσα. Α΄ και Β΄ Λυκείου ένωσαν τις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους και παρουσίασαν ένα θέαμα που εντυπωσίασε τις καθηγήτριές τους. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έμαθαν τους ρόλους τους και τους απέδωσαν τέλεια! Είχα καιρό την ιδέα συγγραφής ενός σεναρίου, με βάση σχετική ενότητα της Νεοελληνικής Γλώσσας του Γυμνασίου, σχετικά με την αλληλεπίδραση των γλωσσών. Πρότεινα, λοιπόν, στη συνάδελφο της Αγγλικής, την Κατερίνα Δόβα, να συνεργαστούμε, και της οποίας η ιδέα για τα windows αξιοποιήθηκε στην τρίτη πράξη του δρωμένου. Την ευχαριστώ πολύ! Η Μόρφω υποδύθηκε ...την κ. Σταμάτη, η Ματίνα ...την κ. Δόβα, και τα παιδιά ...τους εαυτούς τους. Γιάννη, Δημήτρη, Μπάμπη, Βάσια, Γραμματεία, Μόρφω, Κώστα, Ματίνα και Λάμπρο, ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που προσφέρατε!












8 σχόλια:

sofia είπε...

Μπράβο σε όλους! Ωραία προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ..!!!!!!
Μόρφω

Βάσω Ραμπαούνη είπε...

Είστε και οι πρώτοι! Μπράβο σας!

Kakos Lykos είπε...

Αααααχ! Δροσίστηκα!!! :)))

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Μπράβο παιδιά!Και μπράβο κυρίες!

dreamteamk9 είπε...

Ευχαριστούμε πολύ, συνάδελφοι!!

Ελευθερία Σταυριανού είπε...

Bravo σας, αστέρια!! To the down down of the writing αποδείξατε πόσο ελληνική history είναι το theatre, και πόσο συναρπαστική η πορεία της ελληνικής γλώσσας throughout history!!!

dreamteamk9 είπε...

Ελευθερία, τα συνδύασες όλα επιτυχημένα. :))

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter