Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Είναι κάτι στιγμές...


Σας είχα υποσχεθεί ότι πριν από τις διακοπές του Πάσχα θα σας ετοίμαζα το βίντεο-κολλάζ με στιγμές εργασίας και δημιουργικότητας. Α΄ Λυκεἰου σε ποιητικά πετάγματα, Β΄ Λυκείου σε θεατρική μαγεία, Γ΄ Γυμνασίου σε πρόβα και κατασκευή μασκών, Β΄ Γυμνασίου σε θαλασσινά και άλλου είδους ταξίδια. Απολαύστε το.


(για να δείτε πιο μεγάλες τις φωτογραφίες, click πάνω τους για zoom in, και zoom out για επαναφορά - για να δείτε τις επόμενες, πηγαίνετε το δείκτη δεξιά και click next)
Και επειδή "τραγουδάνε" και τα δύο collages (το 2ο, λίγο παρακάτω, για τον Παπαδιαμάντη) παρέα, stop στο 2ο.


(η λιτή και ξεχωριστή ερμηνεία των ηθοποιών γοήτευσε τόσο τα παιδιά της Β΄ Λυκείου, που, -προς έκπληξη και κρυφή χαρά της καθηγήτριάς τους- δεν έβγαιναν για διάλειμμα! :)) Παρακολούθησαν την ταινία μαγεμένα και με σοβαρότητα, χωρίς τις "αναμενόμενες", από εμάς τους "κυνικούς" καθηγητές, αντιδράσεις τους σε απόδοση αρχαίας τραγωδίας. Για αυτό και αποτυπώθηκε η τελευταία τους φωτό, για να θυμάμαι ότι τα παιδιά ξέρουν να εκτιμούν και να δέχονται ό,τι ωραίο βλέπουν, ακούν, διαβάζουν, και ας "απέχει παρασάγγας" από τα ενδιαφέροντά τους).

4 σχόλια:

Kakos Lykos είπε...

Δεύτερο καταπληκτικό βίντεο σερί...
Τυχαίο? Δεν νομίζω...

Ευφυής η επιλογή του τραγουδιού!

dreamteamk9 είπε...

Είναι η εποχή των "αποχαιρετιστηρίων" βίντεος, πριν τις διακοπές, και μου έπεσε δουλειά. :))
Ετοιμάζεται και άλλο για τη Β΄ Γυμνασίου.

Μια φορά είπα να επιλέξω εγώ τραγούδι και όχι τα παιδιά, και ευτυχώς που συμφωνείς μαζί μου, γιατί τώρα είμαι σίγουρη ότι θα τους αρέσει!

marilia είπε...

To τραγούδι και όλος ο δίσκος μού φέρνει δάκρυα...

Καλό Πάσχα σε όλους σας. Να ομορφοπεράσετε!

dreamteamk9 είπε...

Σου ευχόμαστε το ίδιο, Μαριλία!

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter