Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

24 Μαρτίου 2010: η γιορτή μας


Παιδιά, η γιορτή μας σήμερα, κατά γενική ομολογία, ήταν καταπληκτική και υπέροχη!
Τα συγχαρητήρια σε εσάς ανήκουν, που βοηθήσατε με κάθε τρόπο, κουραστήκατε όλοι μαζί πολύ για αυτή και δείξατε κάτι σημαντικό: ότι με τη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα γίνονται πολλά!

Μπράβο σε σας, παιδιά της Α΄ τάξης, που αναλάβατε όλα, σχεδόν, τα ποιήματα και τα κείμενα που διαβάστηκαν και που τα είπατε πολύ ωραία. Κουραστήκατε να βρείτε άπειρες μαρτιάτικες εικόνες για το θεατρικό της Γ΄ τάξης και να ζωγραφίσετε -μαζί σας και ένα κοριτσάκι του δημοτικού- ό,τι σας ζητούνταν.

Μπράβο σε σας, παιδιά της Β΄ τάξης, που αναλάβατε το θεατρικό σας και το φέρατε σε πέρας με δεξιοτεχνία. Διαβάσατε και τα δικά σας κείμενα με τον όμορφο τρόπο σας.

Μπράβο σε σας, παιδιά της Γ΄ τάξης, που με το δικό σας θεατρικό δείξατε πόσο ταλέντο έχετε και την κωμική σας φλέβα. Είχατε την υπευθυνότητα της διοργάνωσης, φτιάξατε το πρόγραμμα της γιορτής, graffiti, collages και όμορφες, πρωτότυπες παρουσιάσεις.


Όλα σας κάνατε και άλλα πολλά: αναλάβατε τα laptops, τη βιντεοκάμερα και τη φωτογραφική μηχανή, μοιράσατε τα προγράμματα στους καλεσμένους μας, τακτοποιήσατε τα πάντα για τα θεατρικά.


Και, στο τέλος, απολαύσαμε το χορό σας: όλα μαζί, μια ομάδα.


Αυτές είναι ξεχωριστές στιγμές, που όσα χρόνια και να περάσουν, θα τις θυμόμαστε πάντα. Και θα βρεθούμε ξανά.., όπως τραγουδήσατε την ώρα που παιζόταν το video και προκαλέσατε έντονη συγκίνηση.






Δείτε εδώ την ξεχωριστή δουλειά σας.


Και μια φωτογραφία που βρήκα λίγο χρόνο να την επεξεργαστώ. Τις άλλες θα τις δείτε μετά το Πάσχα.




9 σχόλια:

protakiak9 είπε...

Περάσαμε πολύ ωραία και ευχαριστούμε τους γονείς που ήρθαν και μας παρακολούθησαν.


ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ

Περισπωμένη είπε...

Χρόνια πολλά για σήμερα! Τι να πούμε; Πολλά "εύγε" για την καταπληκτική γιορτή σας! Μια γεύση πήραμε και μείναμε άφωνοι! Καλή συνέχεια...Καλό Πάσχα!

dreamteamk9 είπε...

Το ότι περάσαμε ωραία οφείλεται σε εσάς, protakiak9 και σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας, γιατί κανένα σας δεν έμεινε απέξω, όλα συμμετείχατε και προσφέρατε τη βοήθειά σας.


Περισπωμένη, χρόνια πολλά! Ευχαριστούμε πολύ! Τώρα είδα και τη δικιά σας γιορτή. Πολλά "μπράβο" και σε εσάς! Εντυπωσιακά όλα: τα παιδιά, η σκηνογραφία, οι φορεσιές και οι χοροί σας!
Και του χρόνου να ζήσουμε τέτοιες στιγμές! Καλό Πάσχα!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε που είδατε την παραστασή μας αν και δεν ήσασταν εκεί και την είδατε μεσω τις ΄παρουσιάσης

Μαρία και Ελευθερία

Ανώνυμος είπε...

ημασταν φοβεροι θεοι κουκλιααααα!!!!!!!!!!!!!!!
μαρινα μιχαλοπουλου οεοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

ειμασταν τελειοι δεν εχω λογια
μαρια κατση

Ανώνυμος είπε...

ημασταν τελειοι ολοι παθαν την πλακα τους τους βαλαμε τα γυαλια

κωστας

Ανώνυμος είπε...

ε καλα τωρα ενταξει αν δεν ειμασταν εμεις τ θα γινοταν...!!!!
ματινα

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σας ρε παιδια...!!!!
λαμπρος

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter