Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Σχολικά Μαγειρέματα ... διάκριση του Γυμνασίου Κέδρου


Πριν από λίγο, σκέφτηκα να κάνω μια βολτούλα από το i-create, να δω τι γίνεται επιτέλους με τα Σχολικά Μαγειρέματα, που είχα αρκετό καιρό να επισκεφτώ. Και βλέπω ότι τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί από 16-10-2011.
Το Γυμνάσιο Κέδρου κατέλαβε μια θέση στην κατηγορία "Συνταγές Β/Θμιας", με τα Γλυκά του κουταλιού με άρωμα και γεύση ...Κέδρου , της Ελευθερίας και της Μαρίας. Μπράβο, κορίτσια! Σκεφτήκαμε τις συνταγές αυτές τελευταία στιγμή και το αποτέλεσμα ...γλυκό!
Όπως διευκρινίζει το Υπουργείο, οι βεβαιώσεις συμμετοχής καθώς και οι διακρίσεις θα αποσταλούν από το ΥΠΔΒΜΘ στα σχολεία που συμμετείχαν και διακρίθηκαν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ο σχεδιασμός ενός ημερολογίου για το 2012 με τα επιλεγμένα έργα έχει ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

Ελευθερία και Μαρία, όταν θα έρθει η διάκριση, να φωτογραφηθείτε με αυτή, και να μου στείλετε τη φωτογραφία, να την αναρτήσω εδώ! Και το ημερολόγιο, εννοείται, θα φωτογραφίσετε. :))
Πολλά συγχαρητήρια για την εργασία σας και πάντα επιτυχίες!
Και πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τις μαμάδες τους, για την απίστευτη δουλειά που κατάφεραν, για να συμμετάσχουμε στα Σχολικά Μαγειρέματα.

4 σχόλια:

Περισπωμένη είπε...

Και συνεχίζονται οι διακρίσεις του Γυμνασίου Κέδρου...καθώς είναι αναμενόμενο!!!Μπράβο στους συντελεστές της προσπάθειας αυτής!

dreamteamk9 είπε...

Ευχαριστούμε πολύ, Ελένη!
Τα παιδιά δούλεψαν, πραγματικά, πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σταμαάτη είμαστε πόλυ χαρούμενες που τα γλυκά μας κατάφεραν και πήραν διάκριση!!!!!
Και σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

dreamteamk9 είπε...

Κορίτσια μου, πολλά μπράβο σας!
Και μην ξεχνάτε: τη φωτογραφία σας με τη διάκριση και με το ημερολόγιο, έτσι;
Καλά να περνάτε!

 

**********

* LOGIN *

**********

*** Υπεύθυνη ιστοσελίδας: Σταματία Λ.Μ. Σταμάτη
H DreamTeamk δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων -πέραν των σελίδων της υπευθύνου καθηγήτριας- δικτυακών τόπων, για τoυς οποίους υπάρχει υπερσύνδεση ***

click for free hit counter
click for free hit counter